Puppynieuws!

Levi-Jay en Evi zijn trotse ouders geworden van een achttal Australian Labradoodletjes. Met moeder en pups is alles goed. Evi is op dit moment aan het uitrusten van een snelle goede bevalling.

Er zijn nog pups beschikbaar uit dit nestje. Alle pups hebben een fleece vacht en de ouders zijn beide klein medium. De pups mogen begin/half november uitvliegen naar hun nieuwe thuis. Voor meer informatie kunt u ook onze Facebookpagina en instagrampagina volgen.

Puppynieuws

Trots op De Bonte Labradoodle Evi. Haar buikje groeit. Ze is knuffelig en gezellig en kijkt al rond wat haar plekje wordt waar de kleintjes geboren zullen worden. U kunt aanmelden voor een puppy!

Gastgezin gezocht

Voor dit mini Australian Labradoodle meisje zijn we op zoek naar een gastgezin. Ze is superschattig maar ook erg energiek en heeft scherpe tandjes. We zoeken een gezin met grote kinderen of een stel of iemand alleen die matcht met haar energielevel 🙂

Simon coachhond

Simon woont in een superfijn gastgezin. Hij is onder andere de papa van de pups van Zena en Daisy. Maar er is veel meer! Hij heeft zijn hulphondpenning en is getraind om te helpen als coachhond. We worden vrolijk als we dit onderdeel uit het jaarverslag lezen:

‘Simon is een vrolijke, lieve en rustige Labradoodle. Hij is getraind om te helpen als coachhond. Hij vindt het erg leuk om mee te gaan naar school en contact te hebben met de leerlingen. Bij het oefenen met opdrachten ervaren de leerlingen minder druk, omdat ze met de hond bezig zijn. Simon geeft vertrouwen, oordeelt niet en straalt veel rust en plezier uit. Daardoor voelen de leerlingen zich sneller op hun gemak.’

Hulphonden

De Bonte Labradoodle werkt samen met verschillende personen en organisaties die gespecialiseerd zijn in het selecteren van hulphonden in een nestje:

Hond-Kat

Stichting Assistentiehond Gelderland


Mocht u een hulphond zoeken, neemt u dan contact met ons op. U kunt denken aan een hulphond bij PTSS, bij epilepsie, depressie, diabetes of een ADL hond (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen). Een ADL hulphond kan concrete praktische hulp bieden, zoals de afstandsbediening aangeven of helpen bij het boodschappen doen. Een ADL-hulphond kan handelingen uitvoeren voor mensen die beperkingen ervaringen in hun functioneren, bijvoorbeeld vanwege spierziektes, Multiple Sclerose, een herseninfarct of hersenbloeding, dwarslaesie, dystrofie, spasmes of de gevolgen van een ongeluk. 

Op di moment is er een puppy (teefje) beschikbaar die als ze volwassen is het trainingstraject in zou kunnen gaan.

Pip en Jones 10 tal

De Bonte Labradoodle Miss Soof (Pip) en Zaanse Doodles Jones zijn ouders geworden van een tiental 💝🐾 Moeder en pups maken het goed. U kunt aanmelden voor een pup via onze website

Puppynieuws

PuurDoodles Painted Lady Jolly verwacht met Perfect Pitch with Nuray van de Labradoodlemanie begin maart pups. We verwachten grote medium of standaard Australian Labradoodle pups. De inschrijving is geopend.

Jolly x Nuray

Puppynieuws

De Bonte Labradoodle Miss Soof (Pip) verwacht met Zaanse Doodles Jones in februari pups. We verwachten tweekleurige bruin-witte en caramel-witte medium Australian Labradoodles. De inschrijving is geopend.


Pip x Jones

Wetgeving per 01-11-2021

Alle fokkers moeten zich vanaf 1 november 2021 registreren in het nieuwe I&R systeem van de overheid. Vanaf die datum is het verplicht voor alle hondenfokkers een UBN nummer te hebben. Wij zijn geregistreerd als hondenfokker en ons UBN nummer is 6813600. De nieuwe regels zullen helpen bij een betere controle op de hondenhandel. In het systeem worden fokker, importeur, dierenarts of chipper geregistreerd. Het is zo meteen duidelijk waar de hond vandaan komt en waar hij/zij gechipt is en een paspoort heeft gekregen.