Beschikbare puppies

We hebben nog enkele Australian Labradoodle reutjes beschikbaar. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zowel Daisy (mini, fleece) als Zena (medium, fleece) zijn drachtig en verwachten binnen enkele weken pupjes. U kunt aanmelden via onze website. Deze pups zullen naar verwachting rond eind juli begin augustus 2023 mee naar huis mogen.

Labradoodle puppy

Er is een grote Australian Labradoodle puppy beschikbaar uit de combinatie Jolly x Nuray. Deze pup zal uitgroeien tot een grote medium maar waarschijnlijk standaard maat.

Hulphonden

De Bonte Labradoodle werkt samen met verschillende personen en organisaties die gespecialiseerd zijn in het selecteren van hulphonden in een nestje.
Mocht u een hulphond zoeken, neemt u dan contact met ons op. U kunt denken aan een hulphond bij PTSS, bij epilepsie, depressie, diabetes of een ADL hond (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen). Een ADL hulphond kan concrete praktische hulp bieden, zoals de afstandsbediening aangeven of helpen bij het boodschappen doen. Een ADL-hulphond kan handelingen uitvoeren voor mensen die beperkingen ervaringen in hun functioneren, bijvoorbeeld vanwege spierziektes, Multiple Sclerose, een herseninfarct of hersenbloeding, dwarslaesie, dystrofie, spasmes of de gevolgen van een ongeluk. 

Op dit moment is er een puppy (teefje) beschikbaar die als ze volwassen is het trainingstraject in zou kunnen gaan.

Pip en Jones 10 tal

De Bonte Labradoodle Miss Soof (Pip) en Zaanse Doodles Jones zijn ouders geworden van een tiental 💝🐾 Moeder en pups maken het goed. U kunt aanmelden voor een pup via onze website

Puppynieuws

PuurDoodles Painted Lady Jolly verwacht met Perfect Pitch with Nuray van de Labradoodlemanie begin maart pups. We verwachten grote medium of standaard Australian Labradoodle pups. De inschrijving is geopend.

Jolly x Nuray

Puppynieuws

De Bonte Labradoodle Miss Soof (Pip) verwacht met Zaanse Doodles Jones in februari pups. We verwachten tweekleurige bruin-witte en caramel-witte medium Australian Labradoodles. De inschrijving is geopend.


Pip x Jones

Wetgeving per 01-11-2021

Alle fokkers moeten zich vanaf 1 november 2021 registreren in het nieuwe I&R systeem van de overheid. Vanaf die datum is het verplicht voor alle hondenfokkers een UBN nummer te hebben. Wij zijn geregistreerd als hondenfokker en ons UBN nummer is 6813600. De nieuwe regels zullen helpen bij een betere controle op de hondenhandel. In het systeem worden fokker, importeur, dierenarts of chipper geregistreerd. Het is zo meteen duidelijk waar de hond vandaan komt en waar hij/zij gechipt is en een paspoort heeft gekregen.