Over ons

Wij zijn Marysia en Gerard en we wonen in een mooi dorp in Hartje Drenthe. Vrijwel altijd is er een hond bij ons thuis geweest. Onze eerste honden waren Tatra’s; twee prachtige imposante witte berghonden. Omdat het een prachtig stel was hebben we met hen een paar nestjes gefokt. Daarna hebben we nog een aantal andere honden gehad waaronder een Mechelse herder. Op dit moment hebben we naast onze Australian Labradoodles nog een 10 jarige Duitse herder.

Kennismaking met het ras Australian Labradoodle

Inmiddels is het een paar jaar geleden dat ik naar een zomercursus in Frankrijk ging. Daar zag ik twee prachtige honden. Het bleken Australian Labradoodles te zijn. Ik kende dat ras niet, maar ik was gelijk verkocht! Toen ik eenmaal thuis was heb ik alles over dit ras uitgezocht. Al vrij snel wist ik dat ik zelf ook een Australian Labradoodle wilde. Ondertussen is onze dochter ook enthousiast geraakt en helpt zij mee met onze droom; het op kleine schaal in huiselijke kring af en toe een nestje Australian Labradoodle pups fokken.
 De Bonte Labradoodle Miss Sade

Onze eigen Australian Labradoodle

Na een lange speurtocht hebben wij in 2016 onze Australian Labradoodle Miss Sade gekocht. Zij is het liefste hondje wat ik me kan voorstellen! Naast een vriendelijk zachtaardig karakter heeft ze ook pit en is pijlsnel als ze met andere honden achter de bal rent. In huis is ze rustig en wil aangehaald en geknuffeld worden. We hebben veel plezier met haar!

– Marysia