Over ons

Wij zijn Marysia en Gerard en we wonen in Hartje Drenthe. Onze eerste honden waren Tatra’s; twee prachtige imposante witte berghonden. Omdat het een prachtig stel was hebben we met hen een paar nestjes gefokt. Daarna hebben we nog een aantal andere honden gehad waaronder een Mechelse herder. Op dit moment hebben we naast onze Australian Labradoodles nog een 12 jarige Duitse herder.

Kennismaking Australian Labradoodle

Jaren geleden ging ik naar een zomercursus in Frankrijk. Daar zag ik twee prachtige honden. Het bleken Australian Labradoodles te zijn. Ik was gelijk verkocht! Toen ik eenmaal thuis was heb ik alles over dit ras uitgezocht. Vrij snel wist ik dat ik zelf ook een Australian Labradoodle wilde. Ondertussen is onze dochter ook enthousiast geraakt en helpt zij mee met onze droom; het op kleine schaal in huiselijke kring Australian Labradoodle pups fokken.
De Bonte Labradoodle Miss Sade

Onze eigen Australian Labradoodle

Na een lange speurtocht hebben wij onze Australian Labradoodle Miss Sade gekocht. Zij is het liefste hondje wat ik me kan voorstellen! Naast een vriendelijk zachtaardig karakter heeft ze ook pit en is pijlsnel als ze met andere honden achter de bal rent. In huis is ze rustig en wil aangehaald en geknuffeld worden. We hebben veel plezier met haar!

– Marysia