Australian Labradoodle puppy beschikbaar

Suzy Blue heeft op zondag 29 juli 8 pupjes gekregen.
Er is nog een Australian Labradoodle puppy beschikbaar, omdat het nestje groter is dan verwacht.

Er zijn vijf reutjes en drie teefjes in verschillende kleuren. Twee bruin-wit, twee zwart-wit, drie zwart met een witte borst en eentje bruin met een witte borst. De pups mogen mee naar huis als ze ongeveer acht weken oud zijn. Dit is dus rond eind september.
De puppy kijkdag zal plaatsvinden als de pups ongeveer vier weken oud zijn. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via contact.

Puppynieuws :)

Het is altijd spannend een bevalling. We zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat Miss Sade dinsdag 30 januari 2018 bevallen is van 8 gezonde pups! Ze heeft vier reutjes en vier teefjes gekregen. Wat een mooie verdeling ­čÖé Er zijn drie bonte pups die sprekend op moeder Sade lijken en vijf bruine pups die sprekend op vader Brownie lijken.

De eerste zorg is nu voor moeder en pups. Na een dag zijn alle pups netjes in gewicht aangekomen. Sade is een zorgzame moeder. Ze heeft nu alle rust verdiend.

De komende dagen nemen we contact op met iedereen die zich aangemeld heeft voor een pup.

 

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor het huidige nestje is gesloten, omdat we voldoende aanmeldingen hebben. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft persoonlijk bericht ontvangen. Mocht blijken dat niet alle geïnteresseerden een pup kiezen, dan wordt de eerstvolgende op de reservelijst uitgenodigd.

De Bonte Labradoodle Pup in Kop

Op de foto het grootste reutje. Vandaag zijn de pups 4 weken oud