Australian Labradoodle puppy beschikbaar

Suzy Blue heeft op zondag 29 juli 8 pupjes gekregen.
Er is nog een Australian Labradoodle puppy beschikbaar, omdat het nestje groter is dan verwacht.

Er zijn vijf reutjes en drie teefjes in verschillende kleuren. Twee bruin-wit, twee zwart-wit, drie zwart met een witte borst en eentje bruin met een witte borst. De pups mogen mee naar huis als ze ongeveer acht weken oud zijn. Dit is dus rond eind september.
De puppy kijkdag zal plaatsvinden als de pups ongeveer vier weken oud zijn. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via contact.

Puppynieuws :)

Het is altijd spannend een bevalling. We zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat Miss Sade dinsdag 30 januari 2018 bevallen is van 8 gezonde pups! Ze heeft vier reutjes en vier teefjes gekregen. Wat een mooie verdeling 🙂 Er zijn drie bonte pups die sprekend op moeder Sade lijken en vijf bruine pups die sprekend op vader Brownie lijken.

De eerste zorg is nu voor moeder en pups. Na een dag zijn alle pups netjes in gewicht aangekomen. Sade is een zorgzame moeder. Ze heeft nu alle rust verdiend.

De komende dagen nemen we contact op met iedereen die zich aangemeld heeft voor een pup.

 

Geslaagd voor de puppycursus!

Gefeliciteerd!

Sir Blacky, pup van Miss Sade, is cum laude geslaagd voor de puppycursus!
Ook Sir Jim was al eerder geslaagd! 🙂

Zelf zijn wij met Suzy Blue ook naar de puppycursus geweest bij De Hondenspecialist in Bovensmilde. Wij hebben enorm veel van Roel en Anne geleerd, zij zijn echte hondenspecialisten. De cursus bestaat uit twee delen. Een praktijkgedeelte in combinatie met uitgebreide theorie voor de hondenbaasjes. Het trainen met de clicker werkt heel goed. Deze leerzame cursus kunnen wij aan iedereen aanraden.

De pups zijn vandaag 5 weken oud!

De pups zijn precies 5 weken oud vandaag en ze worden al echt groot! Binnen is het veel te saai aan het worden, het is overduidelijk dat ze nieuwsgierig zoveel mogelijk nieuwe plekjes willen verkennen. Geen van de pups is verlegen, hoewel een paar pups on de beurt het voortouw nemen. Ze spelen regelmatig buiten en in het filmpje kun je zien dat ze niet echt bang zijn voor grote honden 🙂 Sterker nog, ze oefenen spelenderwijs het blaffen en grommen. Verder zijn het enorme knuffeltjes. Als je even gaat zitten heb je binnen no time een lawine kleine hondjes over je heen lopen. De nieuwe baasjes mogen nog heel even geduld hebben, wat best lastig kan zijn. In de tussentijd wordt er goed voor de kleintjes gezorgd!

Lala en de pups

 

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor het huidige nestje is gesloten, omdat we voldoende aanmeldingen hebben. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft persoonlijk bericht ontvangen. Mocht blijken dat niet alle geïnteresseerden een pup kiezen, dan wordt de eerstvolgende op de reservelijst uitgenodigd.

De Bonte Labradoodle Pup in Kop

Op de foto het grootste reutje. Vandaag zijn de pups 4 weken oud

De laatste belevenissen van de pups

De Laatste belevenissen van onze lieve Australian Labradoodle pups 🙂

Nog een keer naar buiten!

Vandaag zijn de pups weer naar buiten geweest. Even een stukje lopen in het natte gras. Ze leken het prima naar hun zin te hebben. Onze andere Labradoodle leek verbaasder dan onze jonge globetrotters.

De Bonte Labradoodle PupsDe Bonte Labradoodle Pups buiten

Home sweet home

De pups drinken heerlijk melk bij moeder, maar leren ook al pap te drinken uit een bakje. De meeste pap smeren ze over zichzelf uit. Dat is overigens helemaal geen probleem, want waar heb je anders broertjes en zusjes voor? Inderdaad, ze helpen elkaar om de boel weer schoon te maken. Die pap is wel lekker hoor, maar het liefst liggen ze natuurlijk lekker knus bij mama.

De Bonte Labradoodle DrinkenDe Bonte Labradoodle Melk Drinken

Socialiseren

Elke dag maken we contact met de pups. We laten ze aan ons wennen. We kijken natuurlijk of ze goed groeien en controleren of we gekke dingen zien. Gelukkig gaat de ontwikkeling goed. Je merkt dat ze al aan ons gewend raken. Ze komen bijvoorbeeld naar je toe en proberen soms te vechten met je hand. Als je een pupje optilt en vasthoudt kijkt hij vaak eerst even of alles goed is en valt dan vervolgens tevreden in slaap.

De Bonte Labradoodle Wakker De Bonte Labradoodle Slapen

 

De pups beginnen de omgeving te verkennen

De pupjes zijn inmiddels 18 dagen oud, de hoogste tijd om te omgeving te verkennen! De oogjes zijn open en de dames en heren snuffelen overal aan! We laten ze kennismaken met lekker zachte materialen, maar ook met de stofzuiger en het puppytoilet. Ze zijn al heel even buiten geweest. Een eerste reactie? Lekker verder slapen, veilig tegen elkaar aan. Vrij snel hadden de heren door dat er iets moest gebeuren, tijd om deze nieuwe situatie te onderzoeken. Het is heerlijk om te zien dat alles goed gaat.

De Bonte Labradoodle 1

De pups zijn voor het eerst buiten. First things first: slapen 🙂

Op onderzoek uit

Genoeg geslapen, de heren gaan op onderzoek uit!