De pups zijn vandaag 5 weken oud!

De pups zijn precies 5 weken oud vandaag en ze worden al echt groot! Binnen is het veel te saai aan het worden, het is overduidelijk dat ze nieuwsgierig zoveel mogelijk nieuwe plekjes willen verkennen. Geen van de pups is verlegen, hoewel een paar pups on de beurt het voortouw nemen. Ze spelen regelmatig buiten en in het filmpje kun je zien dat ze niet echt bang zijn voor grote honden 🙂 Sterker nog, ze oefenen spelenderwijs het blaffen en grommen. Verder zijn het enorme knuffeltjes. Als je even gaat zitten heb je binnen no time een lawine kleine hondjes over je heen lopen. De nieuwe baasjes mogen nog heel even geduld hebben, wat best lastig kan zijn. In de tussentijd wordt er goed voor de kleintjes gezorgd!

Lala en de pups

 

De laatste belevenissen van de pups

De Laatste belevenissen van onze lieve Australian Labradoodle pups 🙂

Nog een keer naar buiten!

Vandaag zijn de pups weer naar buiten geweest. Even een stukje lopen in het natte gras. Ze leken het prima naar hun zin te hebben. Onze andere Labradoodle leek verbaasder dan onze jonge globetrotters.

De Bonte Labradoodle PupsDe Bonte Labradoodle Pups buiten

Home sweet home

De pups drinken heerlijk melk bij moeder, maar leren ook al pap te drinken uit een bakje. De meeste pap smeren ze over zichzelf uit. Dat is overigens helemaal geen probleem, want waar heb je anders broertjes en zusjes voor? Inderdaad, ze helpen elkaar om de boel weer schoon te maken. Die pap is wel lekker hoor, maar het liefst liggen ze natuurlijk lekker knus bij mama.

De Bonte Labradoodle DrinkenDe Bonte Labradoodle Melk Drinken

Socialiseren

Elke dag maken we contact met de pups. We laten ze aan ons wennen. We kijken natuurlijk of ze goed groeien en controleren of we gekke dingen zien. Gelukkig gaat de ontwikkeling goed. Je merkt dat ze al aan ons gewend raken. Ze komen bijvoorbeeld naar je toe en proberen soms te vechten met je hand. Als je een pupje optilt en vasthoudt kijkt hij vaak eerst even of alles goed is en valt dan vervolgens tevreden in slaap.

De Bonte Labradoodle Wakker De Bonte Labradoodle Slapen