Puppynieuws :)

Het is altijd spannend een bevalling. We zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat Miss Sade dinsdag 30 januari 2018 bevallen is van 8 gezonde pups! Ze heeft vier reutjes en vier teefjes gekregen. Wat een mooie verdeling 🙂 Er zijn drie bonte pups die sprekend op moeder Sade lijken en vijf bruine pups die sprekend op vader Brownie lijken.

De eerste zorg is nu voor moeder en pups. Na een dag zijn alle pups netjes in gewicht aangekomen. Sade is een zorgzame moeder. Ze heeft nu alle rust verdiend.

De komende dagen nemen we contact op met iedereen die zich aangemeld heeft voor een pup.

 

Geslaagd voor de puppycursus!

Gefeliciteerd!

Sir Blacky, pup van Miss Sade, is cum laude geslaagd voor de puppycursus!
Ook Sir Jim was al eerder geslaagd! 🙂

Zelf zijn wij met Suzy Blue ook naar de puppycursus geweest bij De Hondenspecialist in Bovensmilde. Wij hebben enorm veel van Roel en Anne geleerd, zij zijn echte hondenspecialisten. De cursus bestaat uit twee delen. Een praktijkgedeelte in combinatie met uitgebreide theorie voor de hondenbaasjes. Het trainen met de clicker werkt heel goed. Deze leerzame cursus kunnen wij aan iedereen aanraden.

Wij zijn lid van de ALAEU

Lidmaatschap ALAEU
Wij willen op een verantwoorde wijze fokken. Daarom is De Bonte Labradoodle lid van de Australian Labradoodle Association Europe. De ALAEU hanteert strenge regels waar alle aangesloten fokkers zich aan dienen te houden. Klik op de link voor meer informatie over de fokregels en de code van ethiek.

Besluit Houders van Dieren
Het Besluit Houders van Dieren omvat de wetgeving voor iedereen die bedrijfsmatig honden en/of katten houdt. Wij hebben maximaal eenmaal per jaar een nestje met onze Australian Labradoodle. Om zoveel mogelijk relevante kennis in huis te halen hebben wij het Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Dieren behaald.