Inschrijving Suzy Blue gesloten

20-08-2019 We hebben ruim voldoende aanmeldingen voor het nestje van Suzy Blue. De inschrijving voor dit nestje is gesloten. Het is nu afwachten of ze drachtig is en dan natuurlijk hoeveel puppies geboren zullen worden.

26-07-2019 Suzy Blue heeft een date gehad met Lomondhills Bib n Tucker Romeo. Het zou kunnen dat dit knappe stel begin oktober pups verwacht. Mocht u interesse hebben dan kunt u het inschrijfformulier invullen.

Pups Miss Sade

Op 17 juni 2019 zijn zes pups geboren van Miss Sade en reutje Jayce van De Annahoeve. Zoals het er nu uitziet zijn er vier medium en twee mini pups, allemaal bont. De meeste pups hebben een fleece vacht, maar er is ook een teefje met een curly vacht. De puppykijkdag zal komende week plaatsvinden. Bij interesse graag het aanmeldformulier invullen.

Planning nestjes 2019

Miss Sade halverwege 2019
Het volgende nestje van Miss Sade verwachten wij halverwege 2019. Als u rond die tijd interesse heeft in een puppy dan horen we dit graag van u. Op dit moment is nog niet zeker welke reu de vader van de pups wordt. Zodra er meer nieuws is zullen we dit publiceren. De pups zullen naar verwachting medium qua formaat worden en een fleece of curly fleece vacht hebben.

Suzy Blue eind 2019
Het eerstvolgende nestje van onze mini Suzy Blue verwachten wij op zijn vroegst eind 2019. Ook hiervoor geldt dat u uw interesse rond de tijd dat de pups verwacht wordt kenbaar kunt maken. En ook hier weten we nog niet met welk reutje ze een nestje zal krijgen. Wel weten we dat we het liefst een mini of een klein medium reutje voor haar kiezen.

Tot die tijd hebben de dames lekker vakantie en kunnen ze heerlijk genieten van onze zeer ruime tuin en de wandelingen die we dagelijks met ze maken.