Inschrijving Suzy Blue gesloten

20-08-2019 We hebben ruim voldoende aanmeldingen voor het nestje van Suzy Blue. De inschrijving voor dit nestje is gesloten. Het is nu afwachten of ze drachtig is en dan natuurlijk hoeveel puppies geboren zullen worden.

26-07-2019 Suzy Blue heeft een date gehad met Lomondhills Bib n Tucker Romeo. Het zou kunnen dat dit knappe stel begin oktober pups verwacht. Mocht u interesse hebben dan kunt u het inschrijfformulier invullen.

Pups Miss Sade

Op 17 juni 2019 zijn zes pups geboren van Miss Sade en reutje Jayce van De Annahoeve. Zoals het er nu uitziet zijn er vier medium en twee mini pups, allemaal bont. De meeste pups hebben een fleece vacht, maar er is ook een teefje met een curly vacht. De puppykijkdag zal komende week plaatsvinden. Bij interesse graag het aanmeldformulier invullen.

Planning nestjes 2019

Miss Sade halverwege 2019
Het volgende nestje van Miss Sade verwachten wij halverwege 2019. Als u rond die tijd interesse heeft in een puppy dan horen we dit graag van u. Op dit moment is nog niet zeker welke reu de vader van de pups wordt. Zodra er meer nieuws is zullen we dit publiceren. De pups zullen naar verwachting medium qua formaat worden en een fleece of curly fleece vacht hebben.

Suzy Blue eind 2019
Het eerstvolgende nestje van onze mini Suzy Blue verwachten wij op zijn vroegst eind 2019. Ook hiervoor geldt dat u uw interesse rond de tijd dat de pups verwacht wordt kenbaar kunt maken. En ook hier weten we nog niet met welk reutje ze een nestje zal krijgen. Wel weten we dat we het liefst een mini of een klein medium reutje voor haar kiezen.

Tot die tijd hebben de dames lekker vakantie en kunnen ze heerlijk genieten van onze zeer ruime tuin en de wandelingen die we dagelijks met ze maken.

Australian Labradoodle puppy beschikbaar

Suzy Blue heeft op zondag 29 juli 8 pupjes gekregen.
Er is nog een Australian Labradoodle puppy beschikbaar, omdat het nestje groter is dan verwacht.

Er zijn vijf reutjes en drie teefjes in verschillende kleuren. Twee bruin-wit, twee zwart-wit, drie zwart met een witte borst en eentje bruin met een witte borst. De pups mogen mee naar huis als ze ongeveer acht weken oud zijn. Dit is dus rond eind september.
De puppy kijkdag zal plaatsvinden als de pups ongeveer vier weken oud zijn. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via contact.

Puppynieuws :)

Het is altijd spannend een bevalling. We zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat Miss Sade dinsdag 30 januari 2018 bevallen is van 8 gezonde pups! Ze heeft vier reutjes en vier teefjes gekregen. Wat een mooie verdeling ūüôā Er zijn drie bonte pups die sprekend op moeder Sade lijken en vijf bruine pups die sprekend op vader Brownie lijken.

De eerste zorg is nu voor moeder en pups. Na een dag zijn alle pups netjes in gewicht aangekomen. Sade is een zorgzame moeder. Ze heeft nu alle rust verdiend.

De komende dagen nemen we contact op met iedereen die zich aangemeld heeft voor een pup.

 

Geslaagd voor de puppycursus!

Gefeliciteerd!

Sir Blacky, pup van Miss Sade, is cum laude geslaagd voor de puppycursus!
Ook Sir Jim was al eerder geslaagd! ūüôā

Zelf zijn wij met Suzy Blue ook naar de puppycursus geweest bij De Hondenspecialist in Bovensmilde. Wij hebben enorm veel van Roel en Anne geleerd, zij zijn echte hondenspecialisten. De cursus bestaat uit twee delen. Een praktijkgedeelte in combinatie met uitgebreide theorie voor de hondenbaasjes. Het trainen met de clicker werkt heel goed. Deze leerzame cursus kunnen wij aan iedereen aanraden.

De pups zijn vandaag 5 weken oud!

De¬†pups zijn precies 5 weken oud vandaag en ze¬†worden al echt groot! Binnen is het veel te¬†saai aan het worden, het is overduidelijk dat ze nieuwsgierig zoveel mogelijk nieuwe plekjes willen verkennen. Geen van de pups is verlegen, hoewel een paar pups on de beurt¬†het voortouw nemen.¬†Ze spelen regelmatig buiten en in het filmpje kun je zien dat ze niet echt bang zijn voor grote honden ūüôā Sterker nog, ze oefenen spelenderwijs het blaffen en grommen. Verder zijn het enorme knuffeltjes. Als je even gaat zitten heb je binnen no time een lawine kleine hondjes over je heen lopen. De¬†nieuwe baasjes mogen¬†nog heel even geduld hebben, wat best lastig kan zijn.¬†In¬†de tussentijd wordt er goed voor de kleintjes gezorgd!

Lala en de pups

 

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor het huidige nestje is gesloten, omdat we voldoende aanmeldingen hebben. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft persoonlijk bericht ontvangen. Mocht blijken dat niet alle ge√Įnteresseerden een pup kiezen, dan wordt de eerstvolgende op de reservelijst uitgenodigd.

De Bonte Labradoodle Pup in Kop

Op de foto het grootste reutje. Vandaag zijn de pups 4 weken oud